Torplyktan Doftpinnar Norrsken

389kr

Höstens daggstänkta marker och rodnande lövträd smälter samman i en varm och mustig doftupplevelse. Kryddväxter och ek skänker avslappning och ro i tillvaron. 100ml, håller minst 4-6 månader.

Ceder, iris kronblad, vanilj, sandelträ, mysk.

Ceder, iris kronblad, vanilj, sandelträ, mysk.

Ceder, iris kronblad, vanilj, sandelträ, mysk.

1 i lager

← Tillbaka

Product Description

Serien innehåller handgjorda doftpinnar och doftljus som skänker en harmonisk och romantisk stämning och kännetecknas av en rund och djup arom.

Doften har en hållbarhet på 4-6 månader. Använd fler pinnar för en tydligare doft. Vänd på pinnarna veckovis för maximal dofteffekt. Känsliga individer bör undvika hudkontakt då oljan kan ge allergiska besvär. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

 

Alla Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att kunna leva upp till de högt ställda krav på miljöfrågor och hållbarhet som vi och våra medvetna kunder har.

Torplyktan använder ett vax som tillverkas av ekologisk soja, en hundra procent vegetabilisk, förnyelsebar, koldioxidneutral och giftfri produkt.

Glasformarna kommer från en av nordens få miljöcertifierade leverantörer i grossistbranschen som också är medlem i REPA och Svensk Glasåtervinning.

Doftleverantören har en tydlig grön filosofi och har bland annat reducerat sina koldioxidutsläpp med hela 65 procent de senaste två åren. De är också medlemmar i, och godkända av, IFRA (International Fragrance Association).

Torplyktans förpackningsleverantör är certifierad enligt FSC (Forest Stewardship Council) som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

 

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll – mitt i de västgötska skogarna. Vi lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har alltid vår gemensamma miljö i fokus. Våra leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav vi har på kvalitet och hållbarhet.

Omsorgsfullt hantverk.
Alla våra produkter är varsamt handgjorda. Vi behärskar hela processen och säkerställer kvalitén i varje steg. Vår avsikt är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torplyktan Doftpinnar Norrsken”