GOTT NYTT ÅR!

Tack kära kunder för 2022. Ni är fantastiska. Nu önskar vi er alla ett riktigt fint 2023 med massor med kramar från oss på Butik Paletti.

Läs brevet här!

Nyhetsbrev 28 november.

Dessa tider är ju så härliga. Är ni den personen som köper klapparna i tid, eller gör ni det dagen innan med andan i halsen?
Helst vill man ju vara den där första personen och kommer ni in till oss i butikerna så hjälper vi dig så gärna att klura ut bra grejer till både liten och stor.
Det är vårt jobb – och vi älskar det! Här kan ni läsa senaste brevet! Kram från oss.

Nyhetsbrev 1 november.

 

Hej fina vänner! Gulnande löv virvlar omkring. Det är så vackert. Och på tal om vackert, ni har väl sett alla vackra havsnära smycken från Emma & Malena. För dig som älskar kusten och havet. Ge bort till någon du vill pryda med ett signum eller komplettera din egen outfit. Smycken kan lyfta vilka kläder som helst!

Läs vårt senaste nyhetsbrev här!

Och PS. Om ni gillar oss och vårt koncept skulle vi bli så fantastiskt glada om ni ville rösta på oss som ”året cityfavorit” i Halmstad. det gör ni på denna länk! Tack, tack, tack på förhand!

Nyhetsbrev september.

Nu myser vi ordentligt inne i våra butiker, kikar ut då och då på de härliga höstfärgerna på träden! Men härliga färger har vi även inne hos oss. Så mycket fint, både till herr, dam och barn. Läs vårt senaste nyhetsbrev här!

Nyhetsbrev augusti.

 
September är så välkommen efter den här fina sommaren. Massor av nyheter har hittat in i butikerna och på webben. Med detta nyhetsbrev får ni en rabatt på 20 % på Maria Åkerberg. (Gäller fram till 4 september 2022.)  Här kan ni läsa brevet!

Nyhetsbrev – Härliga sommar!

Här tipsar vi lite om våra fina små städer. Eksjö, Halmstad och Unnaryd.
Väl värt en omväg om du är ute på vägarna! Läs brevet här!

Välkomna!

 

Nyhetsbrev maj

Härliga nyheter inför sommarens allt roliga. Vi tipsar även om vår Outletsida där det finns mycket fint! Ha en härlig maj alla fina! Läs här!

Nyhetsbrev mars 2022

Här kommer nyhetsbrev för mars. Hoppas ni kan finna lite inspiration inför våren!
Läs här!

NYHETSBREV NOVEMBER!

Med detta brev vill vi hälsa fin första advent och ge lite julklappstips. Mys på ordentligt nu. Det ska vi göra 🙂

Läs brevet här!

Nyhetsbrev – Juli

Vi njuter av sommaren för fullt även om vi jobbar! Vi har ju äntligen flyttat in i våran nya lokal i Unnaryd. Vi är mer än nöjda och vill ge en stor eloge till alla som varit med och hjälp till. Sån lycka. Varmt välkomna att komma och hälsa på!

Här har ni vårt nya nyhetsbrev med lite smått och gott. På bilden här har ni den ljuvligaste skrubben från L:a Bruket. Den hittar ni här!

Stor sommarkram till er alla! 

Nyhetsbrev maj 2021

Här kommer ett sprillans nytt Nyhetsbrev, som innehåller lite av varje.
Bl.a har vi mycket bra pris på Maria Åkerberg just nu.
Och så slår vi ett slag för att hållbara kläder även ska tvättas hållbart. Ha en riktigt fin maj kära ni!
Kika på nyhetsbrevet här!

Är du vår nya kollega ?

Vi söker dig som har stor passion för service, inredning och hållbart mode.

Vi söker extra personal till våra butiker dels i sommar men även i höst och framöver. Ett extra plus om du har stort intresse för baby/ barn då vi önskar fokusera extra på Paletti KiDS med giftfria leksaker, ekologiska kläder, babyprodukter men också hållbart mode för hela familjen, styling och hudvård. Vi ser speciellt ett utökat behov under sommaren men också som timanställd vid behov. Kanske studerar du, eller har ett halvtidsjobb.

Som person är du utåtriktad och brinner för god service. Vi tror att du är en mycket social person som älskar mötet med människor. Att du sätter kunden främst, “är kunden nöjd är du nöjd”. Att du är utåtriktad, handlingskraftig, flexibel och har lätt för att arbeta självständigt men också med ”teamkänsla”.

Vi erbjuder ett varierande jobb, där ingen dag är den andra lik. Du kanske tidigare jobbat med sälj och service? Genom din kunskap om produkter, material och service är du viktig för våra kunder. Vi utbildar dig främst internt.

Hos oss handlar kunden med hjärtat och vi inspirerar kunden i en butik där vi väcker alla sinnen till liv. Hos oss blir du ansiktet utåt för Paletti. Du får chansen att arbeta med hållbara och trendiga produkter för hela familjen från exempelvis: Mini Rodini, Bobo Choses, Knowledge Cotton Apparel, Dedicated, Ferm Living, Maria Åkerberg mfl.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
* Ta hand om kunderna på allra bästa sätt
* Styling av butik
* Arbete med vår webbshop
* Instagram och sociala medier
* Att guida kunderna rätt genom vårt härliga utbud
* Övriga butikssysslor som uppackning och inscanning av varor

Du blir en del av ett härligt team där alla ställer upp och inspirerar varandra.

Skicka din ansökan till: linda@butikpaletti.se
Märk mailet med “Jobbansökan”
Har du frågor ring dagtid Mån – Lör till

076-028 39 79

Välkommen att följa med på Palettis hållbara resa.
.
.
Paletti finns i Eksjö Unnaryd samt Halmstad
Privatägda unika butiker där ni handlar med hjärtat med omtanke om människan, djur och miljön 💚

.
.
Butik Paletti handla med hjärtat
PalettiKiDS – with love 💚 for the kids, our future 🌏 .. .

#

Nyhetsbrev April

Här kommer aprils nyhetsbrev! Vi uppmärksammar Fashion Revolution Week som är den årliga kampanj som äger rum vid samma datum som när Rana Plaza-fabriken i Dhaka rasade, där 1138 personer dödades och många fler skadades. Detta var den 24 april 2013. Vi använder den här veckan för att uppmuntra att fråga #whomademyclothes och genom detta kräva ökad transparens i produktionskedjorna.

Modeindustrin är en lång kedja som består av människor. I ena änden finns du som bär plagget. I den andra de människor som odlat bomullen, vävt tyget, sytt plagget. Som kund kan det vara svårt att se människorna och fabrikerna bakom plaggen. Butik Paletti har från start jobbat med att hitta märken där man både tar hänsyn till människor som producerar kläderna och miljön som på olika sätt påverkas av industrin. Så att du kan handla med gott samvete! Här kan du läsa mer om Fashion Revolution Week och här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev!


Kläderna på bilden kommer från I Dig Denim, som du kan se här!

Nyhetsbrev mars

Att vi behöver vår mer än någonsin tror jag alla skriver under på. Därför är vi glada över att ha fått in så mycket fint i härliga färger. Å så har vi ju 20 % på Maria Åkerberg t.o.m 4 april. In och läs nyhetsbrevet här så ser ni mer! Ha det fint alla härliga följare!

PS. Den snygga skjortan till vänster är från Knowledge Cotton Apparel Här kan du se den.

Nyhetsbrev Februari

Då har februari snart rusat iväg. Som vanligt vill vi säga stort tack alla fina som är med oss på vår hållbara resa. Utan er, inget Paletti. Vi har massor med kul på G. Stressigt men som sagt; kul! Ny webbutik på gång och ny lokal i Unnaryd. Följ gärna vår resa med nya butiken på instagram @peterssonochstromshandelsbod

Läs nyhetsbrevet här!

Första Nyhetsbrevet för 2021

Ett nytt år har startat och vi är väldigt taggade. Massor på G. Bl a ny lokal i Unnaryd (se mer i nyhetsbrevet), och ny webb kommer också lanseras inom en snar framtid. Så kul detta ska bli! Följ oss gärna i vårt renoverande på instagram, vi heter: @peterssonochstromshandelsbod

Här läser ni Nyhetsbrevet!

Ett ödmjukt tack

G O T T N Y T T Å R🎉
.
Tusen tack alla underbara kunder som handlar med hjärtat och följer oss på vägen. Utan er inget Paletti! Det har visat sig att vårt koncept är ett lyckat koncept och vi har tagit igenom detta märkliga år över förväntan.

Butik Paletti Kungsfreden @halmstadcity som område växer sig allt starkare där de bara finns unika butiker med personlig service. Butiken i i vackra trästaden Eksjö som pryder gamla stan och Eksjö med dess härliga inneträdgårdar charmiga trähus. Samt butiken i Unnaryd som nu funnit med oss sen starten i hela 9 år. Vackert naturskönt och gemytligt. Med landsbygdsutveckling utöver de vanliga och nu en ny vacker lokal förhoppningsvis inom ett halvår om vi får önska ❤️
Vi finns kvar och älskar vi gör och kämpar för den lokala handelns ska leva vidare trots de kan blåsa hårt omkring oss vi har tagit igenom bränder och otroligt tuffa tider och nu coronan. Vi tror såklart stenhårt på vårt hållbara koncept och de passar väl in i framtidens handel. Ödmjukt tackar vi nu alla som följer oss på vägen. Givetvis våra underbara professionella medarbetare som alltid finns där och ställer upp i ur och skur, butiksgrannar på gatan affärsbekanta, våra leverantörer agenter och varumärken,designers för fint samarbete. Alla ni som kämpar för en hållbar värld.

Kärlek till våra familjer och vänner som gör de allt de här möjligt som stöttar oss och hjälper till när de behövs. Vi är förhoppningsfulla, men vindarna är kraftiga för oss alla nu, och aningen krokiga vägar men vi ska framåt eller hur.

Gott nytt år alla fina! 🎉
Ta hand om er lova oss det❤️

Nyhetsbrev november

En månad kvar till jul. Vad fort det gått. Nytt nyhetsbrev har hamnat i din inkorg. Och är brevet inte där och du vill ha dem så anmäl dig på vår första sida här!  Vi vill i detta brev mest säga TACK, tack för allt fint stöd vi får. Det uppskattas otroligt. Ta hand om er!

Läs brevet här!

Nyhetsbrev Oktober

Dessa tider. Vad säger man? Det är sorgligt att inte våga gå och träffa äldre släktingar, det är sorgligt att inte kunna vistas ute hur man vill. Och så lägger vi till att mörkret kommer och tar över större och större del av våra dagar. På Paletti jobbar vi ändå på att försöka vara positiva. Situationen är som den är, och det är inget som vi kan förändra. Det enda vi kan ändra på är hur vi förhåller oss till den. Och då väljer vi att försöka göra det på ett så positivt sätt som möjligt. Tända ljus och ta sig tid att ringa upp de vi inte kan träffa. Och du kanske kan ta en stund i soffan och läsa vårt senaste nyhetsbrev där du kan få lite inspiration till Fars dag eller rent av vara duktig och börja kika på julklappar 🙂

Ta hand om er alla. Stor kram från oss. Läs här!

Nytt nyhetsbrev!

Höst kära vänner. Det betyder tända ljus, grytor, höstpromenader och massor med nyheter vad det gäller klädväg. Om du inte får vårt nyhetsbrev och vill ha det i framtiden, så fyll i dina uppgifter på förstasidan här!

Läs septemberbrevet här!