Om oss

Butik Paletti är livsstilsbutiken med fantastiska produkter som är snälla både mot människa och miljö.

Butik Paletti startades 2011 av Anna Ström och Linnéa Petersson i Unnaryd,Hallands län.

Butik Paletti finns idag i Unnaryd och i Eksjö, Halmstad  samt som webshop. Vi startade butikerna, då vi som många andra saknade utbudet av hållbara och samtidigt moderna produkter

för hela familjen i vår närhet.

Vi ville dessutom samla många olika slags produkter under samma tak för att slippa leta på flera ställen.

Vi vill ge Dig som kund ett ställe där man på ett enkelt sätt kan handla med gott samvete, helt enkelt handla med hjärtat.

Vi har samlat många av de varumärken och produkter som vi gillar och uppfyller de krav som finns kring medveten konsumtion. Vi ställer krav på våra leverantörer och vill veta varifrån produkten kommer, etiska normer, om produkterna är Fairtrade, Ekologiska och Naturliga, Bra Miljöval. Förtroendet vi har gentemot våra leverantörer och kunder vill vi att Du som kund ska känna hos oss.

När de gäller kläder så vill vi veta hela produktionsledet, från bomullsfrö till färdig vara för att ta in ett varumärke. Innehållet i de livsmedel och produkter som vi säljer ska vara naturligt och inga onödiga tillsatser eller e–nummer.

Vi vill erbjuda Dig som kund en trygg och personlig upplevelse när du besöker våra butiker. Har du några frågor kan du alltid snabbt och lätt komma i kontakt med oss, dina åsikter är värdefulla för oss.

Vi är glada att ni har hittat hit! Välkomna.