Torplyktan Doftljus Rimfrost

259kr

En fyllig och ren doft av vita stilla landskap, knarrande snö och klar luft. Barkolja och vanilj ger harmoni och har avslappnande effekt. Minst 50 timmars brinntid.

6 i lager

← Tillbaka

Product Description

Alla Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att kunna leva upp till de högt ställda krav på miljöfrågor och hållbarhet som vi och våra medvetna kunder har.

Torplyktan använder ett vax som tillverkas av ekologisk soja, en hundra procent vegetabilisk, förnyelsebar, koldioxidneutral och giftfri produkt.

Glasformarna kommer från en av nordens få miljöcertifierade leverantörer i grossistbranschen som också är medlem i REPA och Svensk Glasåtervinning.

Doftleverantören har en tydlig grön filosofi och har bland annat reducerat sina koldioxidutsläpp med hela 65 procent de senaste två åren. De är också medlemmar i, och godkända av, IFRA (International Fragrance Association).

Torplyktans förpackningsleverantör är certifierad enligt FSC (Forest Stewardship Council) som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

 

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll – mitt i de västgötska skogarna. Vi lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har alltid vår gemensamma miljö i fokus. Våra leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav vi har på kvalitet och hållbarhet.

Omsorgsfullt hantverk.
Alla våra produkter är varsamt handgjorda. Vi behärskar hela processen och säkerställer kvalitén i varje steg. Vår avsikt är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torplyktan Doftljus Rimfrost”