Torplyktan Doftljus Dunge

259kr

Ljuva doftminnen tar dig tillbaka till somrar från förr där noter från orkidé och viol flätas samman med salvians örtighet. En tidlös doft som ger harmoni och har en avslappnande effekt.
Brinntid +50 timmar
Vikt 150 g
Basråvara 100% vegetabiliskt sojavax

10 i lager

← Tillbaka

Product Description

Ljuva doftminnen tar dig tillbaka till somrar från förr där noter från orkidé och viol flätas samman med salvians örtighet. En tidlös doft som ger harmoni och har en avslappnande effekt.
Alla våra doftljus är omsorgsfullt handgjorda av oss i vår fabrik i Västergötland. Basråvaran är 100% vegetabiliskt sojavax – även det tillverkat i Sverige. Våra förpackningar är producerade av återvunnet material från en lokal leverantör med hållbarhet i fokus. Etiketten runt glaset är tillverkat i samma material för en enklare återvinning och uppmuntran till återbruk. Vårt naturliga vax brinner långsammare och vid lägre temperaturer än icke fossilfria motsvarigheter, som exempelvis paraffin. Dess låga smältpunkt gör det enkelt att diska ur behållaren för återanvändning efter att ljuset har brunnit ut. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och hållbara doftljus, som du kan njuta av länge och med ett gott samvete.
Användning: Lämna aldrig ett tänt ljus utan uppsikt och förvara ljuset utom räckhåll för barn och husdjur. Placera ljuset på en plats fritt från drag då drag kan medföra att vaxet smälter ojämnt. Ställ alltid ljuset på ett värmetåligt underlag eftersom behållaren kan komma att bli varm under användning. Trimma alltid veken innan varje användning och korta av veken om lågan blir för stor. Var noga med att låta ljuset smälta ut till kanterna av behållaren under varje användning. Detta gör att ljuset brinner jämnt och risken för en så kallad ”tunnelbildning” minskar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Torplyktan Doftljus Dunge”