Nyhetsbrev 7 december!

Så har vi ännu ett nyhetsbrev med förhoppningsvis massa inspiration! Läs det gärna här!

Vi berättar även att vi får besök i våra butiker:
På fredag i Halmstad och lördag i Eksjö får vi besök av Martin från Cocoon Company som har ekologiska sovprodukter av Kapok. Vi erbjuder därmed hela 10 % på ett köp och andra fina erbjudande kudde på köpet vid köp av baby Madrass bla. Med koden Cocoon erhåller även du som web kund denna fina rabatt och givetvis kan man hämta i butiken. Gäller fre 7 dec- sön 9 dec.
Läs mer om produkterna här!

Här finner ni kuddar, täcken, bäddmadrasser till hela familjen. Allt från barnvagnen till dubbelsängen.
Kapok är en naturfiber som innehåller 80% luft och är 8 gånger lättare än bomull vilket gör den till den lättaste naturfibern i världen och den andas bättre än någon annan naturfiber. Ekologiskt giftfritt och framför allt allergivänligt.
De många kompletterande fibrerna i Kapoken gör att fibern känns silkesmjuk. Kapokträdet som också kallas Silke-bomullsträdet kan bli upp till 70 meter högt. Trädet kan växa upp till 4 meter per år och bära upp till 4000 frukter.

Kapok är 100% naturligt och ekologiskt. Det används inga bekämpningsmedel eller gifter under produktion eller förarbete.

Kapoken innehåller också ett naturligt antibakteriellt bitterämne som gör det omöjligt för husdammskvalster att leva i produkten. Därför rekommenderas Kapokprodukter speciellt till allergiker.

Välkommen Martin, vi ser fram emot ditt besök!