Låt oss presentera våra butiker, med rabattkod!

Varmt välkomna att besöka oss i Halmstad, Unnaryd eller Eksjö. Vid ett besök i en av butikerna får du 10 % om du uppger kod: Visitpaletti. Besöker du alla 3 butiker får du 25 % på ett helt köp. (Be oss registrera ditt besök!)

Här ovan på bilderna har ni vår Halmstadbutik som ligger på Fredsgatan 8. Halmstad är verkligen en av Sveriges bästa sommarstäder. Den ultimata svenska destinationen för dig som söker fina stränder, mängder med evenemang och en pittoresk storstad i miniatyr. I Halmstad och dess närområde hittar du flera bra golfbanor, cykelstråk, vandringsleder och inte minst härliga uteserveringar. Och så finns ju Butik Paletti där ; )

Här har ni Eksjöbutiken. Eksjö är också en ljuvlig sommarstad. Eller ja, ljuvlig stad över huvud taget.

Genuina kulturmiljöer finns att upptäcka i hela kommunen. Eksjö- den unika trästaden, är en av Sveriges bäst bevarade. Museerna är många och i bygden finns ett sjudande kulturliv som den kultur- och evenemangskommun som Eksjö är. Trevliga cafeér och mysiga butiker erbjuder ett unikt utbud och personligt bemötande. Och så finns ju vi : ) på Norra  Storgatan 38. Kom och hälsa på oss!

 

Presentation av butiken Unnaryd, som är ett annan mysigt resemål kommer snart! Vi kan stoltsera med badplats mitt i samhället så efter att ni hejat på oss är det bara att ta ett dopp!