Gott Nytt År!

Ännu ett år har passerat i Palettis hållbara värld.

Tusen tack alla underbara kunder som handlar med hjärtat och följer oss på vägen. Utan er, inget Paletti!

Butik Paletti, Halmstad har nu funnits i 2 år år i sin lokal på Fredsgatan 11, Kungsfreden. Kungsfreden som område växer sig allt starkare där det bara finns unika butiker med personlig service, härliga restauranger, caféer och en härlig teater. Underbart område i mysiga Halmstad som är väl värd ett besök. Butiken i vackra trästaden Eksjö som pryder gamla stan med dess härliga inneträdgårdar, charmiga trähus och hela Småland kring hörnet är värt ett besök i sig. Slutigen lilla Unnaryd som nu funnit med oss sen starten i hela 8 år. Vackert naturskönt och gemytligt. Med landsbygdsutveckling utöver det vanliga.

Vi finns kvar, älskar det vi gör och kämpar för att den lokala handeln ska leva vidare trots att det kan blåsa hårt omkring oss. Vi tror på vårt koncept och det passar väl in i framtidens handel. Vårt koncept och inredning ska kännas unikt för kunden, man ska känna lugn när man kommer till oss. Ingen köphets och vi inspirerar med kunskap om vårt hållbara utbud. För oss är produkterna så mycket mer än bara en vara på stången eller hyllan. Det finns en story bakom allt,  den vill vi förmedla.  Medvetenheten ökar runt bland oss. Det är vi mycket glada för.  Fler och fler vill veta vad de köper och fler och fler handlar med hjärtat!

Ödmjukt tackar vi nu alla människor runt om oss på vägen. Våra underbara professionella medarbetare som alltid finns där och ställer upp i ur och skur, samt butiksgrannar på gatan, affärsbekanta, leverantörer och designers för fint samarbete. Sist men inte minst alla ni följare. 

Kärlek även till våra familjer och vänner som gör allt det här möjligt och som stöttar oss och hjälper till när de behövs. Små som stora finns där och sträcker ut sin hand. Ingen nämnd ingen glömd. Nu ser vi bara möjligheter inför 2020! 

Gott nytt år alla fina!