GOTT NYTT 2019!

Ett år har ännu passerat i Palettis hållbara värld. 

Tusen tack alla underbara kunder som handlar med hjärtat och följer oss på vägen. Utan er inget Paletti!

Butik Paletti Halmstad firade ett år i sin nya lokal på Fredsgatan 11 på Kungsfreden. Underbart område i mysiga Halmstad. Butiken i vackra trästaden Eksjö 3 år och lilla Unnaryd 7 år. Vi står kvar och älskar vi gör.

Vårt koncept och inredning ska kännas unikt för kunden, man ska känna lugn när man kommer till oss. Ingen köphets och vi inspirerar med kunskap om vårt hållbara utbud. För oss är produkterna så mycket mer än bara en vara på stången eller hyllan. Det finns en story bakom allt,  den vill vi förmedla. Medvetenheten ökar runt bland oss. Det är vi mycket glada för. Tänker bland annat på årets julklapp. Det återvunna plagget.

Ödmjukt tackar vi nu alla människor runt om oss på vägen givetvis våra underbara professionella medarbetare som alltid finns där och ställer upp i ur och skur, samt butiksgrannar på gatan affärsbekanta, leverantörer och designers för fint samarbete. Sist men inte minst alla ni följare. Att driva unik butik idag är inte lätt och man får kämpa rejält för att få det att gå ihop i slutändan.

Kärlek till våra familjer och vänner som gör de allt de här möjligt som stöttar oss och hjälper till när de behövs. Små som stora finns där och sträcker ut sin hand. Ingen nämnd ingen glömd. Tack alla ni som gör det möjligt. Nu ser vi bara möjligheter inför 2019.

Gott nytt år alla fina!