Rubens Mini Ecobuds Elm

299kr

Rubens Mini EcoBuds, Elm, är en handgjord, mjuk docka gjord av ekologisk bomull. När du adopterar den mjuka dockan planteras ett träd för vår planet tillsammans med One Tree Planted. 23 cm

3 i lager

Artikelnr: 160012-1-1-1 Kategorier: , Etiketter: , , ,
← Tillbaka

Product Description

Rubens Mini EcoBuds, Elm, tycker om att vila i sin lilla trädkoja, högt uppe bland grenarna. Den här mjuka dockan är känd för att vara Rubens Barns minsta ekologiska trädplanterare. När du adopterar honom planteras ett träd för vår planet tillsammans med den ideella organisationen One Tree Planted.  Med dockan följer ett trädcertifikat att signera och ge bort till någon du tycker om. Dockan Elm har också snören på ryggen för att enkelt fästa honom på din väska eller barnvagn så att han kan följa med på alla dina äventyr!

Utforska naturen och dess mirakel tillsammans med Rubens Barns minsta, handgjorda och ekologiska Mini EcoBuds. Denna mjuka docka är 23 cm hög, har ljus hy och blont hår. Rubens EcoBuds är vänliga med massor av karaktär och följer med och ger tröst både vid sömn och lek för de minsta äventyrarna.

Rubens Mini EcoBuds dockor är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, certifierade enligt Organic Content Standard (OCS) och har en 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfyllning.

Rubens Barn är svenskdesignade och mjuka handgjorda dockor av hög kvalitet med syfte att hjälpa barn bli individer med medkänsla och självförtroende.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rubens Mini Ecobuds Elm”