NO BLACK FRIDAY!

Man kan vända och vrida på detta. På Paletti väljer vi att välja bort ”Black Friday”och firar “Green Friday”. Black Friday stämmer inte så bra med den klimatångest och miljöstress som många av oss känner. Hela vår affärside handlar ju om att främja till en medveten och hållbar konsumtion.
Vi vill såklart man ska handla hållbart och visst är det trevligt att sänka priser på de som är bra för miljön också, problemet är bara att folk förväntar sig dumpning av priserna och samtidigt anser vi att just denna dagen främjar man till att handla det man faktiskt inte behöver. Vi har kampanjer, erbjudanden, rea och lagertömning osv för vi måste ju tömma lager, men just denna dagen är för oss inte rätt dag. De rimmar illa tycker vi.

Vi behöver överleva som lokal unik butik och vi klarar bara inte av att sänka priserna, numera är det SALE så gott som hela tiden hos många kedjor. Vi kan inte hänga med där, och vårt sortiment och våra marginal är inte alls lika generösa för att det vi säljer är bättre betalt i alla led, så vi blir alltid förlorarna när vi sänker priserna.

Så inga dumpade priser, men ni som besöker oss den 23/11 är med och bidrar till barncancerfonden dit vi väljer att skänka 10 % av vår försäljning. Barncancerfonden ligger oss på Paletti extra varmt om hjärtat av många skäl. Vi vet hur viktigt de är att hjälpa denna fond som räddar liv. Vi kommer även fylla på med armbanden som vi säljer i våra butiker där allt går oavkortat till barncancerfonden. Insamlingen heter : För barn mot Cancer

Tack för ni handlar med hjärtat och stöd våra lokala butiker för vill ni ha era Lokala butiker imorgon så använd dem idag. ❤️