PeLLiANNI

En Pelli Anni är inte som andra. Den är lite mer. Vid en första anblick kan du tro att det är en vanlig fågel, men Pelli Anni är unik. Lite rolig, lite allvarsam, underfundig och nyfiken. Precis som du! Med en personlighet, värme och egen syn på världen bidrar Pelli Anni till att sprida vardagsglädje. På ett vänligt sätt finns Pelli Anni vid din sida som en självklar del i vardagen.Pelli Anni sätter guldkant på vardagen och möter dig med ett leende när du behöver det som allra bäst. Vid frukostbordet, i skolväskan, i det egna rummet, tillsammans med vänner eller när du pysslar och leker för dig själv.

Med fötterna på jorden står Pelli Anni stadigt vid din sida. Oavsett om livet går upp och ner, reser sig alltid en fri fågen med en positiv syn på livet. Den känslan vill Pelli Anni dela med dig. Vill du dela din vardag med Pelli Anni?
arin berättar. På utsidan ser vi alla olika ut. Som tur är! Långa, korta, smala, tjocka, sura, glada. Men på insidan är vi identiskt lika. Precis som mina gosedjur. De har exakt samma innanmäte och uppbyggnad allihop, men till det yttre skiljer dom sig i färg och detaljer och blir väldigt olika individer. Ögonen spelar en viktig roll för vilka vi dras till och blir förtjusta i. Vissa klickar man med direkt, andra går spårlöst förbi. Karin Mannerstål designar första kollektionen

Visar alla 7 resultat