MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG är svensk ekologisk hudvård tillverkad i Frillesås. Med rena, genuina och svensktillverkade produkter vill MARIA ÅKERBERG vara en del i resan mot det hållbara samhället.
Det är tid att fler börjar agera och tänka på vad som konsumeras.
Vi vill göra konsumenterna mer kritiska kring innehållet i hudvårdsprodukter genom ökad kunskap. Din syn på hudvård kan komma att förändras.
Produkterna tillverkas av ekologiska ingredienser av bästa kvalitet i deras produktionsanläggning som ligger i Frillesås på den halländska västkusten.

DERMANORD heter företaget som tillverkar produkter med Marias namn Affärsidén har sedan starten varit att med fullständig innehållsdeklaration tillverka så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt. I själva affärsidén ingår också att göra konsumenterna mer kritiska genom ökad kunskap. Det skall finnas information om samtliga ingående ingredienser.
Alla förpackningar är miljövänliga. Alla förpackningar kan återvinnas.
Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.
Mineralmakeup
MARIA ÅKERBERG makeup är en förlängning av hudvården. Du får en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar den utsätts för.

I all Makeup använder de vegetabiliska ingredienser och mineraler såsom till exempel järnoxider, talc och titandioxid.

Makeup ska vara roligt. Var inte rädd för att prova nya färger och appliceringsmetoder. Makeup från MARIA ÅKERBERG är dryg och mättad med pigment så den ger gott om utrymme att öva.

Låt fantasin flöda!

Det här är proffsprodukter som vi erbjuder dig! De används bland annat av Dramaten, Stadsteatern och TV4.

Visar 1–16 av 173 resultat