Komodo

Komodo Inspirerad av kultur och färger av Asien och brinner för att skapa en eklektisk blandning ut av östra och västra designidéer,
Joe Komodo säger… ”Det är ett privilegium för vår civilisation att klä upp oss i komfort och stil, men det åligger också dagens modedesigners att göra denna stil schysst och hållbar för dem som arbetar på den – annars, du kan bara låtsas det är coolt!”

Komodo har varit ett pionjärer i att främja användningen och utvecklingen av ekologisk bomull, hampa, bambu, Tencel och andra naturfibrer sedan början av 90. Lika viktigt var välfärd för leverantörer och personer som arbetar i liten fabrik enheter som gör DERAS kläder.
Det måste finnas lojalitet och respekt att göra en bra affär för alla och vi fortfarande besöka våra fabriker för minst 2 månader + varje år för att säkerställa att eventuella problem löses tillsammans.

Idag designar de de vackra kläderna i en studio med de bästa tillgängliga eko tygerna och anpassade traditionella färdigheter i rena och rättvisa fabriker.

Visar alla 6 resultat