El Naturalista

El Naturalista kommer från Spanien bildades 2001 i regionen Rioja, som har lång skomakartradition . El Naturalista gör skillnad, tar ett 100 % ansvar för miljön & arbetarnas sociala villkor för arbetarna i produktionen.

De är ergonomiskt utformade, tidlös design. El Naturalista skänker också en viss procent av sin försäljning till fonder och projekt. Mer info på http://www.elnaturalista.com/en/content/social-responsibility

Grodan i varumärket är en symbol för ekosystemet, smidighet, energi och anpassningsförmåga. Vilket är ett kännetecken för deras skor, fotriktiga,anpassningsbara och smidiga och sköna.

Slogan för varumärket är ”ett annat sätt att gå genom livet” . El Naturalista har en filosofi som ligger nära naturen och inspieras av naturen i sin design, form, i färgval, material osv, och inspierars i sina olika moedller från överallt i vår värld vilket man kan se på deras undersula.

Recyclade material jobbar gärna med , och spännande historier kring hur de olika modellerna uppkommer kan man läsa mer på deras hemsida http://www.elnaturalista.com

Visar 1–16 av 37 resultat