c/o GERD

Ekologiska skönhetsprodukter från Svenska Lappland.

Vi som har grundat c/o Gerd är syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under vår tidigare yrkesverksamhet arbetade vi båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör och Make Up-artist. Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Vi utbildade oss inom kemi, letade råvaruleverantörer och produktutvecklade recept.

Våra kärnvärden var bland det första vi bestämde. Vårt märke skulle vara:

* Ekologiskt! Hållbart för djur, natur och människa och med råvaror från Lappland så långt det bara gick.

* Då vi själva är terapeuter var ordet ”Funktionellt” viktigt för oss. Med funktionellt menar vi, produkten skall göra vad vi säger att den gör.

* Samt slutligen Design! Då vi själva älskar vackra saker ville vi även lägga mycket energi och tid på att ta fram förpackningar som gör er kunder glada.

Namnet Gerd

Vår älskade mamma, Gerd, är en underbar kvinna. Hon förädlar det mesta som naturen har att erbjuda och så äger hon en otroligt positiv personlighet. I korthet kan man säga att hon är en äkta och värnande människa som tycker det är en självklarhet att tänka sunt och att ta till vara på det man kan från naturen. Det vill vi förmedla med att kalla våra produkter, c/o Gerd. (uttalas Care of Gerd). Idag tillverkas alla våra produkter i en modern fabrik på ca 800 kvm i Jokkmokk – mitt på Polcirkeln i svenska Lappland. Vi är stolta och glada att vi kan verka här och ständigt utveckla oss, våra produktserier och fortsätta vår övertygelse om att vi faktiskt kan göra skillnad för naturen, djuren och inte minst, oss människor.

Varmt välkomna till oss!

Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund

Nu lanserar vi framtidens hårvård helt utan parabener, sulfater, peg-ämnen och inte den lilla minsta silikon!

TORRT & TÖRSTANDE HÅR – Välj Blueberry Shampoo, Blueberry Conditoner Deep samt B2 Hair Serum. Med denna trio kommer du uppnå ett både håll och kännbart resultat.

FINT HÅR SOM LÄTT BLIR FÖR NEDTYNGT- Välj Cloudberry Shampoo. Har du långt hår väljer du Blueberry Conditioner Light och B2 Hair Serum. Har du Page och kortare så väljer du enbart B2 Hair serum som leave in.

OBALANSERAD HÅRBOTTEN – Välj Lingonberry Shampoo. Många gånger ligger en obalanserad och känslig hårbotten till grund av att man tvättat med för skarpa tvättämnen. I alla c/o Gerds schampon använder vi milda tvättaktiva ämnen som skonsamt rengör hårbotten och håret.

TJOCKT LÅNGT HÅR MED OBALASERAD HÅRBOTTEN – Välj Blueberry Condtioner Deep & B2 Hair Serum

FINT LÅNGT HÅR MED OBALANSERAD HÅRBOTTEN – Välj Blueberry Conditioner Light om du har mycket färg/kemsikt behandlat annars endast B2 Hair Serum.

Visar 1–16 av 18 resultat