kunskapstavlan – HLR & Luftvägsstopp – Karin & Johan – Barntavla

449kr

Vad gör du om ditt barn sätter i halsen?

I samarbete med ledande utbildare inom livräddning. Life in mind, har vi skapat The Life collection.

Vi kallar det livräddande design. 30 x 40

3 i lager

← Tillbaka

Product Description

Vet du vad du ska göra om ditt barn sätter i halsen? Tillsammans med Camilla Thurell och Life in mind har vi tagit fram våra absolut viktigaste tavlor – HLR & Luftvägsstopp Barn. Med dessa tavlor hemma får du en naturlig påminnelse och repetition så att livräddningens alla steg är självklara om olyckan skulle vara framme. Förutom den livsviktiga kunskapen som tavlorna förmedlar är de även ett perfekt designelement i hemmet. Tavlorna är framtagen enligt riktlinjer från Svenska rådet för hjärt-lungräddning.

Tavlorna kommer som par då den ena behandlar HLR och den andra luftvägsstopp. Observera att kollektionen inte ersätter en fysisk kurs utan fungerar som ett komplement.

 

Ram ingår ej.

För oss har det från start varit en självklarhet att arbeta så hållbart som möjligt och göra så litet avtryck som möjligt på vår miljö. Vi har med stor omsorg valt material och producenter utifrån detta. Kunskapstavlan® produceras på ett miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med ett handpräglat sigill vilket gör varje exemplar unikt. Självklart trycks Kunskapstavlan® hos vårt Svanenmärkta tryckeri i Sverige.