My Bliss

Unna en ny liten människa att bära kläder som är tillverkade på ett natur- och människovärdigt sätt. myBLISS är ett svenskt varumärke som sedan starten 2009 inriktat sig på tidlös design och långsiktigt värde. Kläder som kan älskas och ärvas i flera generationer.
myBLISS håller till i den fina kustpärlan Öregrund på östkusten där miljön är en ständig källa till inspiration för Malou. Efter många års erfarenhet av modebranschen drevs hon av en vision att ta fram barnkläder som varken kompromissar med kvalitet eller tillverkningssätt. Stilidéer hämtas från 1900-talets första hälft med finurliga lösningar och mjuka, dämpade färgtoner. Sedan uppdateras funktion och kvalitet för att passa dagens föräldrars krav.
-Själv kände jag mig enormt mätt på alla ”käcka” mönster som ofta förekommer på barnkläder. Jag ville skapa något lugnare och mera tidlöst, något så fint att man vill spara det till nästa generation berättar Malou.
Idag drivs myBLISS av Malou tillsammans med sin syster Therese Grabe Hedin som i huvudsak ansvarar för försäljning och affärsutveckling. De båda har tidigare drivit bolag som Syfabriken REX och Designtorget Mode tillsammans.
-Kläderna väcker ofta känslor av nostalgi, särskilt hos äldre, de känner igen sig och minns plagg de själva bar som barn. Jag tackar min mamma och mormor som har sparat så mycket, säger myBLISS grundare och designer Malou Grabe,som inför varje ny säsong startar med en djupdykning i det ”privata arkivet”.
myBLISS tror på långsiktighet och på ägodelar som man har en relation till, som inspirerar oss och kan få oss att drömma. Vi hoppas att myBLISS tidlösa design och noggrannhet i valet av material och tillverkning kan skänka dig glädje i många år.”

No products found which match your selection.