Mod Stockholm

Stockholm är ett nytt varumärke där klockorna är tillverkade av bambu som står för kvalitet och långsiktighet, vilket genomsyrar allt från det att klockorna designas, tillverkas och levereras ut till kund. Företaget arbetar med ett nytänkande där de är konsekventa med att föra in hållbarhet, klimatet och påverkan av miljön i estetiken. Bambuklockorna har tagits fram på ett ansvarsfullt sätt där tanken är att klockorna ska kunna bäras länge för att skona miljön.

Mod Stockholm tar sikte på en innovativ inställning till branschens utmaningar. Klockorna är handgjorda och den ena är inte den andra lik. De är inte bara snygga och lätta att bära utan det är kunderna som styr efterfrågan av produktionen. På så sätt är Mod Stockholm med och bidrar till att förhindra massproduktion och vi tar ansvar för miljön.
Klockorna är handgjorda, allergivänliga och tillverkade av bambu. Inga kemikalier används i produktionen. Bambu är inte bara en snabbväxande planta utan dess egenskaper är oändliga.
Mod Stockholms ambition är att vara trendsättare med fokus på mode och hållbarhet.
Mod Stockholm har stor erfarenhet från att ha arbetat inom modeindustrin och för att förhindra förfalskning av kända varumärken, såväl inom textil & livsmedel.  

Watch out!

Visar alla 3 resultat