Isbjörn of Sweden

Nordic KidsWear AB grundades 2005 av Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt. Tuffare kläder som tål hårdare påfrestningar och miljöer kräver också en tuffare nalle! Därför föll det sig naturligt att välja den tuffaste björnen av dem alla som symbol- ISBJÖRNEN. Kläder från Isbjörn of Sweden finns i storlekar upp till 12 år och inkluderar alla nödvändiga lager för att klä barn för ett aktivt friluftsliv, såväl på dagis och skola som på fritiden med familjen.
Framgångsfaktorerna för Isbjörn of Sweden har varit att göra outdoorkläder för barn med samma höga kvalitet som för vuxna och dessutom göra det med omsorg om naturen.

Hållbarhet/Sustainability 4R: Reduce, Reuse, Recycle, Repair.
Alla vet att produktionen av kläder påverkar vårt klimat och vår miljö. Därför tillverkar Isbjörn of Sweden kläder av hög kvalitet som håller länge.De arbetar ständigt med att tillverka mer miljövänliga kläder. Butik Paletti är stolta återförsäljare av Isbjörn som kan producera i miljövänligare material och genom miljövänligare tillverkning. För att visualisera Isbjröns miljöarbete har de valt att bygga det på fyra R: Reduce, Repair, Reuse och Recycle. Butik Paletti liksom Isbjörn vill inspirera dig att tänka likadant.

Visar 1–16 av 17 resultat