Rea!

Mini Rodini Crocco Sp Sweatpants Pink

449kr 269kr

Rosa sweatpants designade i en skön blandning av ekologisk bomull och Micromodal®. Sweatpantsen är silkeslena och har en bra andningsförmåga. De är stylade med resår i midjan, ett krokodil-tryck på ena byxbenet samt sidfickor.

Nollställ
← Tillbaka

Product Description

• 52 % ekologisk bomull, 48 % Micromodal®
• OCS-certifierade
• Tillverkade i Turkiet

Sweatpantsen är tillverkade i en fabrik där Mini Rodini har implementerat levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

De här sweatpantsen är OCS-certifierade, vilket säkerställer att den innehåller ekologiska fibrer. OCS är den standard vi använder när materialet är en blandning av ekologiska fibrer och andra hållbara material som Micromodal® eller återvunnen polyester, och den strängare GOTS-certifieringen inte är tillämpbar. De här sweatpantsen är delvis tillverkade i Micromodal®, som förutom sin mjuka och silkiga känsla kräver mycket mindre vatten och landyta i jämförelse med konventionell bomull och viskos. Modalfibrerna är dessutom tillverkade av miljöcertifierat bok- och granträ vilket gör fibrerna 100 % biologiskt nedbrytbara.