Rea!

Mini Rodini – TIGER BASEBALLJACKA

900kr 600kr

Denna tigermönstrade baseballjacka är tillverkad i återvunnen polyester. Jackan är impregnerad med BIONIC-FINISH® ECO vilket gör den vattentålig.

Nollställ
← Tillbaka

Product Description

Denna tigermönstrade baseballjacka är tillverkad i återvunnen polyester. Jackan är impregnerad med BIONIC-FINISH® ECO vilket gör den vattentålig. Jackan stängs med dragkedja och är designad med diagonala fickor samt muddar vid hals, ärmslut och nederkant. Jackan är lätt fodrad.

• 100 % återvunnen polyester
• Lätt fodrad
• BIONIC-FINISH® ECO
• GRS-certifierad
• Tillverkad i Kina

Denna produkt har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. De flesta flesta konventionella vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag innehåller fluorkarboner som bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO är ett säkert och miljövänligt alternativ som är helt fri från fluorkarboner och andra farliga kemikalier såsom PFC (perfluorerade ämnen), formaldehyd och paraffin.

GRS (Global Recycle Standard) är en certifiering som försäkrar att produkten består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mini Rodini – TIGER BASEBALLJACKA”