Mini Rodini -BASIC leopard grandpa

360kr

OBS: Ny, mörkare, färg på Leopard-serien från hösten 2020.

Långärmad farfarströja i lyocell med ett heltäckande leopardprint, ett pandamärke i nederkant fram och tryckknappar på bröstet. 95 % lyocell, 5 % elastan

Nollställ
← Tillbaka

Product Description

Långärmad farfarströja i lyocell med ett heltäckande leopardprint, ett pandamärke i nederkant fram och tryckknappar på bröstet.

Tröjan ingår i Mini Rodinis basic-serie med mjuka och hållbara basplagg som är enkla att kombinera med dina garderobsfavoriter.

Vi har uppdaterat våra basic-produkter med ett nytt hållbart material — lyocell. Slitstark och len, lyocell håller form tvätt efter tvätt.

● Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett
● 95 % lyocell, 5 % elastan
● Tillverkad i Litauen

Tröjan är tillverkad av lyocell. Detta 100 % biologiskt nedbrytbara material tillverkas från miljöcertifierat bok- och granträ. Processen sker i ett unikt slutet kretslopp, där inga kemikalier läcker ut i naturen, utan återanvänds för ny produktion. Lyocell kräver mycket mindre vatten och landyta i jämförelse med konventionell bomull och viskos. Förutom att vara en pionjär i textilindustrin är lyocell ett slitstarkt material som känns silkeslent och svalt mot huden.