MARIA ÅKERBERG Beautiful smile set

556kr

Beautiful Smile Set är ett färdigpackat set med allt du behöver för att skapa mjuka och eleganta höstläppar!

Produkter som ingår:
AHA & Jojoba Peeling 30 ml
Lip Liner Natural Beige

Lip Care Colour Burgundy
Lip Brush

Produkterna levereras färdigpackade i en cellofanpåse.

2 i lager

← Tillbaka

Product Description

Steg 1: Peela
Applicera AHA & Jojoba Peeling på läpparna och massera, för att varsamt avlägsna torra hudflagor. Skölj av. Återfukta med Lip Care för bästa grund inför efterföljande produkter. AHA & Jojoba Peeling är en mekanisk syrapeeling med en kombination av naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna ur Jojobaolja. Använd även peelingen till övriga delar av ansiktet för att avlägsna döda hudceller.

Steg 2: Markera
Markera läppkonturen och fyll i läpparna med Lip Liner Natural Beige, för att skapa en perfekt grund inför applicering av läppstift. Lip Liner Natural Beige har en krämig och mjuk formula som är enkel att applicera och sitter bra på läpparna. Pennan har en neutral, brunbeige färg som passar till alla neutrala läppstift, samt när du vill markera läppkonturen och se ”omålad” ut. Pennan tillverkas av odlat cederträ.

Steg 3: Addera färg och glans
Fyll i läpparna med Lip Care Colour Burgundy. Detta läppstift ger en höstigt mörkröd och transparent nyans. Perfekt för dig som vill ha lite färg och markering, men kanske inte är van vid att bära läppstift. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “MARIA ÅKERBERG Beautiful smile set”