Grevinnans Rum, Body Balm 200ml flera dofter

349kr

sheabutter, kakaobutter, mandelolja, glycerin, avocadoolja med klorofyllet kvar, jojobaolja, E-vitamin samt en skvätt av de ljuvligaste oljorna för att doftsätta

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , ,
← Tillbaka

Product Description

Vår body balm är gjord på de finaste råvarorna som finns av sheabutter, kakaobutter, mandelolja, glycerin, avocadoolja med klorofyllet kvar, jojobaolja, E-vitamin samt en skvätt av de ljuvligaste oljorna för att doftsätta. Både eteriska doftoljor samt parfymoljor som inte är hormonstörande utan endast av högsta kvalite.

Vi använder inte vatten som utfyllnad i våra body balm eller i våra body skrubb. Då har vi ej heller något konserveringsmedel eller förtjockningsmedel. Vi har bara använt oss av det som huden kan ta tillvara på och som är noga utvalt för de absolut känsligaste hudtyperna.

bergamott – äkta bergamott, citrusfrisk och äkta vara

lovely – vit persika, italiensk bergamott, solmogna jordgubbar och en skvätt av utsökt vit mysk

de luxe – De lyxigaste bubblorna i dryckesform, citrusnoter samt jasmine från slottsbacken. Bättre beskrivning är svårt att få till

fresh cotton –  nytvättat och fräscht. Passar alla även den mest känsliga.

royal – kunglig doft Royal. Viol, lyxigt bubbel, jasmin, citrus.

grapefrukt bellini: Doft av sommar i Italien. Grapefrukt Bellini doftljus är inspirerad av den klassiska drinken från Italien. Söt, frisk rosa grapefrukt, ljuvlig persikonektar, prosecco, rabarber, vit mysk. Blunda och tänk på dessa orden så vet du hur det doftar.

black pearl: Svart, guld och salt. Söt exklusiv kryddig doft. Mjuk och sensuell.

green apple: doft av grönt äpple, gurka och vita äppelblommor.

Sensitive:  Denna balm är utan tillsatt doft.

äkta grenna polka, pepparmynta – med äkta pepparmynta samma som används i de äkta polkagrisarna tillverkade i Gränna. Pepparmyntan är känd sedan urminnestider såsom en läkeört. Den lindrar klåda, får igång blodcirkulationen, hjälper till att läka sår, utslag, antibakteriell, antiseptiskt, antiinflammatorisk mm. Vad kan man mer begära av en späd liten ört. Doftar dessutom magiskt.

Innehåll:

Sheabutter, Kakaobutter, Mandelolja, Glycerin, Avocadoolja, Jojoba olja, E-vitamin, Doft

Alla ingredienser är noga utvalda för att ge dig den bästa omsorgen för din hud.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Grevinnans Rum, Body Balm 200ml flera dofter”