Product Description

DEO UNISEX bevarar den fräscha känslan hela dagen. Motverkar effektivt odör utan att irritera huden.

HELT FRI FRÅN ALUMINIUMKLORID, HELT FRI FRÅN PARABENER OCH HELT UTAN ALKOHOL

Använd: Dagligen efter dusch. Appliceras på torr hud.

c/o Gerds Deodorant Unisex får mycket uppmärksamhet för sina effektiva funktion. Här är en recension från “En lagom dos grönt”.

Test av c/o Gerds Deodorant Unisex

Minns ni att vi skrev om c/o Gerds ekologiska deodorant för ett tag sedan? Några av er skrev till oss och frågade om vi inte kunde göra en recension på denna, och självklart kunde vi det! Tre personer har nu under ca en månads tid rullat på denna deo varje morgon för att se om den håller vad den lovar. Så, vad tyckte de?

Testpanelens omdöme

Många som har testat en ekologisk deodorant tidigare har förmodligen erfarenhet av att de ofta inte fungerar fullt ut. Det största problemet brukar vara att de inte riktigt håller hela dagen. Något som c/o Gerds deo lovar att göra! Gör den det? Jo men visst! Större delen av testpanelen sa att den överträffade deras förväntningar.

En av testpersonerna utryckte sig såhär:

– ‘c/o Gerds deo har jag nu använt i ca en månad och aldrig känt mig ofräsch eller illaluktande. Litar på den!’ Ett annat stort plus med deon var doften! Den luktar gott av skog och trä och har en unisexdoft. Det enda minuset var egentligen att doften inte höll så länge. Men även om den goda doften försvann fort så skyddade deon fortfarande mot svettlukt under hela dagen. – ‘ Den klarar både en vanlig dag på jobbet och ett baspass på friskis o svettis med vikter, It’s a keeper!’.

INCI: Auqa purificata, Potassium Alum (deokristall), Triethyl Citrate (citronsyraester), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Bicarbonate (natriumbikarbonat), Xanthan Gum (xantangum), Glyceryl Caprylate, Cupressus Sempervirens (cypress), Aniba Rosaeodora (rosenträ), Lactic Acid (mjölksyra).

c/o Gerds Eco Deodorant får mycket uppmärksamhet för sina effektiva funktion. Här är en recension från “En lagom dos grönt”.

Test av c/o GERDs Eco Deodorant

Minns ni att vi skrev om c/o GERDs ekologiska deodorant för ett tag sedan? Några av er skrev till oss och frågade om vi inte kunde göra en recension på denna, och självklart kunde vi det! Tre personer har nu under ca en månads tid rullat på denna deo varje morgon för att se om den håller vad den lovar. Så, vad tyckte de?

Testpanelens omdöme

Många som har testat en ekologisk deodorant tidigare har förmodligen erfarenhet av att de ofta inte fungerar fullt ut. Det största problemet brukar vara att de inte riktigt håller hela dagen. Något som c/o GERDs deo lovar att göra! Gör den det? Jo men visst! Större delen av testpanelen sa att den överträffade deras förväntningar.

En av testpersonerna utryckte sig såhär:

– ”C/o GERDSs deo har jag nu använt i ca en månad och aldrig känt mig ofräsch eller illaluktande. Litar på den!” Ett annat stort plus med deon var doften! Den luktar gott av skog och trä och har en unisexdoft. Det enda minuset var egentligen att doften inte höll så länge. Men även om den goda doften försvann fort så skyddade deon fortfarande mot svettlukt under hela dagen. – ” Den klarar både en vanlig dag på jobbet och ett baspass på friskis o svettis med vikter, It’s a keeper!”.

Läs mer på http://www.enlagomdosgront.se/2013/02/28/test-av-co-gerds-eco-deoderant

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “c/o GERDs Eco Deodorant Unisex”