Rea!

People Tree -Floral Print Dress – Navy Multi

1 899kr 950kr

Inspirerad av traditionell kimono som hålls i V&A: s omfattande asiatiska kollektion, har detta tryck ett blommönster som ritats om från ett japanskt plagg från början av 1800-talet.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Taggar: , , , ,
← Tillbaka

Product Description

Style: People Tree SS20 V&A Designer Collaboration. Geisha-inspirerad, höghalsad klänning som når strax under knäet i kimono-inspirerade blommortryck. Designfunktioner: monterad form, delad på vänster ben, dragkedja och krok och ögonfästning i ryggen.

Tryck: Inspirerat av traditionell kimono som hålls i V&A: s omfattande asiatiska kollektion, har detta tryck ett blommönster som ritats om från ett japanskt plagg från början av 1800-talet. Här återspeglas i känsliga moderna färger, det täta mönstret av pioner, krysantemum och järnekar är karakteristiskt för kimono som bärs av kvinnor från samurai-familjer.

Material: Vegan. Extra mjuk vävd organisk bomull. Vår organiska bomull odlas med metoder och material som har en låg påverkan på miljön med system på plats för att fylla och upprätthålla jordens fertilitet, minska användningen av giftiga och beständiga bekämpningsmedel och gödselmedel och bygga biologiskt mångfaldigt jordbruk