Rea!

Mini Rodini – PENGUIN FLEECE ONESIE

Det ursprungliga priset var: 600kr.Det nuvarande priset är: 360kr.

← Tillbaka

Product Description

Bekväm fleece onesie i återvunnen polyester som kan användas året runt – använd separat eller som baslager på kallare dagar.

Fleece onesie tillverkad i 100 % återvunnen polyester med heltäckande Pingvin-print och ett påsytt Mini Rodini Panther-märke. Onesien har en huva med två sömmar, en lång dragkedja framtill för enkel påklädnad samt resår vid ärm- och benslut. Fleece onesien kan användas året runt – använd separat eller som baslager på kallare dagar.

100 % Återvunnen Polyester
• Tillverkad i Kina
• SKU 1100009060

Vi har valt att ta med fleeceprodukter i 100 % återvunnen polyester i vårt sortimentet eftersom fleece är ett omtyckt, praktiskt och lättskött material. Genom att använda 100 % återvunnen polyester behöver vi inte ta fram några nya material från grunden. Men när du tvättar syntetisk fleece, oavsett om plagget är tillverkat av återvunnet material eller inte, släpper plagget ifrån sig små mikroplastbitar som kan följa med ut i naturen. Därför rekommenderar vi att tvätta fleece sparsamt, eller ännu bättre – att undvika tvättmaskinen helt. Vädra ditt plagg och ta bort mindre fläckar med en fuktig trasa. Behöver du tvätta hela plagget, följ råden på tvättrådslappen och tänk på att:

• Använda tvättpåsen Gyppyfriend
• Stryka plagget – strykning lägger ner fibrerna vilket gör att tyget släpper ifrån sig färre mikroplaster
• Rensa filtret i tvättmaskinen regelbundet
• Hängtorka istället för att torktumla”