Rea!

The Sleepy Collection & Vandorff Studios Baby Sleepsuit

749kr 375kr

Växtfärgat med blåbär. Unika numrerade plagg.

Nollställ
← Tillbaka

Product Description

 

THE SLEEPY COLLECTION & VANDORFF STUDIOS SS18 BARNKOLLEKTION
En kollektion med med vita plagg som har växtfärgats med blåbär som enda färgämne. Bären lindas in i plagget och sedan knyter man ihop plagget till ett litet paket, som får ligga i ånga i någon vecka. Inga kemikalier är tillsatta.
– Det här samarbetet har vi verkligen längtat efter att få till! Kreativitet när den är som bäst, säger Susanna Leandersson, Creative Director på The Sleepy Collection. Grundaren till Vandorff Studios är designer Shalony van Stralendorff som har skapat dessa unika plagg. Varje plagg har en egen design och är färgad med blåbär från skogen som enda tillsats. Vi erbjuder därför en kollektion som är exklusiv med numrerade plagg likt konstverk, säger Susanna.
Varje detalj är noga genomtänkt i den nya kollektionen. Förutom den fina designen är kvaliteten bästa möjliga. Pimabomullen i alla plaggen har långa bomullsfibrer som gör att plaggen håller sig noppfria. Pimabomullen anses vara en av världens finaste bomullsorter med fin lyster och signifikant mjukhet i tyget. Muddar och resårer hjälper plaggen att hålla sig på plats under natten så att de inte vrids eller åker upp. All produktion sker i Peru i enlighet med GOTS.

The Sleepy Collection
The Sleepy Collection är ett svensk hållbart klädmärke som designar och säljer sov- och loungeplagg för barn och dam i 100 % ekologisk pimabomull. Varumärket lanserades 2012 på den svenska marknaden. Plaggen har en tydlig och tidlös skandinavisk design och hållbarhet är grunden i allt företaget gör. Från materialval till infärgningsprocesser – allt i enlighet med Slow Fashion och hållbarhet.

Vandorff Studios
Vandorff Studios är ett svenskt designmärke (kläder och keramik) som grundades av Shalony van Stralendorff år 2014. Vandorff eftersträvar en tidlös och modern estetik så att produkterna ska leva vidare i flera generationer. Shalony skapar produkter som är en kombination av traditionellt hantverk och modern teknik. Hållbarhet är viktigt i hela processen, både gällande sopsortering av spillmaterial och materialval av nya produkter. Hållbarhet är en livsstil, enligt Vandorff Studios. . För mer informatin om Vandorff Studios besök www.vandorff.com.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “The Sleepy Collection & Vandorff Studios Baby Sleepsuit”