kunskapstavlan – Mina känslor – Barntavla 30*40cm

349kr429kr

Våra ljuvliga små illustrationer öppnar porten till känslornas värld! 30*40cm

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etiketter: , ,
← Tillbaka

Product Description

Glad, blyg, alldeles pirrig inombords av lycka eller förtvivlat ledsen? Känslor kan vara omtumlande stora och inte lätta för barn att förstå eller prata om. När vi lär oss att sätta ord på dem så blir det ofta lättare att förstå vad det är som händer inombords. Hur pratar man om känslor hemma eller med sina kompisar? Är alla känslor tillåtna?
Tavlan fångar många av de känslor som barn lätt kan känna igen sig i. Titta på den tillsammans, prata om vad ni ser – vilka känslor har hälsat på i dag, var i kroppen kände du dem? Våra ljuvliga små illustrationer öppnar porten till känslornas värld!
Tavlan riktar sig till barn i åldrarna 3-10 år.
Ram ingår ej.

Ram ingår ej. 30 x 40 cm

Miljövänligt premiumpapper

För oss har det från start varit en självklarhet att arbeta så hållbart som möjligt och göra så litet avtryck som möjligt på vår miljö. Vi har med stor omsorg valt material och producenter utifrån detta. Kunskapstavlan® produceras på ett miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med ett handpräglat sigill vilket gör varje exemplar unikt. Självklart trycks Kunskapstavlan® hos vårt Svanenmärkta tryckeri i Sverige