kunskapstavlan – alla är vi olika

349kr429kr

Tillsammans med den oberoende barnrättsorganisationen Friends har Kunskapstavlan tagit fram den viktiga tavlan ”alla är vi olika”

Två storlekar

30*40cm samt 50*70 cm

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etiketter: , ,
← Tillbaka

Product Description

Mobbning och utanförskap uppstår när osynliga regler – normer – hindrar någon från att bli en del av gruppen. När man inte tänker, tycker, gör eller ser ut som normen säger, riskerar man att inte ”passa in”. Men vad betyder det, att passa in? Normer uppstår inte ur tomma intet, de uppstår i mötet mellan människor, både bland barn och vuxna. Vi är alla medskapare.

Tillsammans med den oberoende barnrättsorganisationen Friends har vi skapat tavlan Alla är vi olika. Syftet med tavlan är att tidigt ge barnet förståelse för och insikt om att vi alla faktiskt är olika, men lika mycket värda. Vi vill att tavlan ska hjälpa barn och vuxna att tillsammans vända upp och ned på, utmana, synliggöra och förändra de osynliga regler som skapar utanförskap. Vi är alla med och skapar dem – då har vi också möjlighet att förändra dem. Låt oss tillsammans med barnen skapa en norm som säger: Alla är vi olika!

Ram ingår ej.