Tvåla&Tvaga Prima Oliv, fast tvål med sheasmör

159kr

ekologisk supermild helkroppstvål. Består endast av förtvålad olivolja och förtvålat sheasmör. Just sheasmöret gör att tvålen blir snäppet fetare och ger lite mer lödder. Helt oparfymerad. Exklusivt handgjord i Göteborg.

8 i lager

← Tillbaka

Product Description

Här har vi en tvål gjord på enbart förtvålad ekologisk kallpressad olivolja. Tvålen är framtagen och anpassad att passa även de minsta och känsligaste. Den är otroligt mild i sin rengöring och stör inte på något vis hudens egen natur. Inget är borttaget och inget onödigt är tillsatt. I denna tvål finns även sheasmör som gör den extra fet och är väldigt bra även för de minsta, hjälper skör hud att återuppbygga sig. Tvålen är rejält berikad med samma olivolja som den är tillverkad på för att verkligen besmörja huden efter tvagning. Olivoljan är känd för sin mildhet, skyddande och återuppbyggnade egenskaper. Doften är helt underbar, inget tillsatt men tvålen skapar ändå en såpaktig doft, helt ljuvligt! Tips! Till bad går det att riva lite utav tvålen och blanda i badvattnet. Fungerar som både rengöring och badolja. Vegansk och innehåller ingen palmolja.

Skötselråd: Ta hand om din tvål och låt den torka upp på ett bra tvålfat mellan användningarna så håller den längre.

Lödderskala: 2 det går att få upp lite större bubblor än i en ren olivoljetvål, tackvare sheasmöret. Annars tätt och småbubbligt löddrande.

Storlek: 120g. Eftersom att tvålen är handgjord, handgjuten och förpackad förhand så kan vikten variera något.
INCI: sodium olea europaea fruit oilate* (förtvålad olivolja), sodium butyrospermum parkiiate* (förtvålat sheasmör), glycerin(naturligt vid förtvålning), aqua.
*Ekologisk råvara