Cocoon Jerseylakan till Stokke Sleepi juniorsäng 74×169

245kr

Ge ditt barn en förtrollande nattsömn med Ett dra-på-lakan i 100% ekologisk bomull av hög kvalitet till din Stokke juniorsäng. Dra-på-lakanet har måtten 74×169 cm.

Kan restnoteras

← Tillbaka

Product Description

Ett dra-på-lakan i 100% ekologisk bomull av hög kvalitet till din Stokke juniorsäng. Dra-på-lakanet har måtten 74×169 cm.

Jerseylakanet är tillverkat i en mjuk och slitstark kvalitet som gör att lakanet inte luddar.

JERSEYLAKAN TILL STOKKE SLEEPI JUNIORSÄNG

100% ekologisk certifierad bomull

Vi är så glada och nöjda över våra dra-på-lakan i jersey att vi vågar påstå att det är Danmarks bästa! Lyckligtvis är vi inte de enda som tycker det, och vi har upprepade gånger fått utöka sortimentet av storlekar för att möta efterfrågan från er kunder!

Vårt dra-på-lakan i jersey görs i en härlig och kraftig kvalitet, och tyget är vävt i mjukaste 100 % ekologisk bomull. Vårt lakan har tillverkats och behandlats utan användning av kemikalier eller syntetiska fibrer. Fullända ditt barns ekologiska sovmiljö med ett härligt fibertäcke och en allergivänlig kapok-madrass.

Vi garanterar en 100 % ekologisk produkt som aldrig sett skymten av syntetiska fibrer, bekämpningsmedel eller kemikalier!

Vi märker att många producenter använder kemikalier i tillverkningen av vackert vita bomullstyger. Det gör inte vi. Vi vill vara bättre än så. När du köper en Cocoon-produkt kan du vara säker på att du får en kemikaliefri produkt. Läs mer om våra certifieringar här.

TVÄTTRÅD

Dra-på-lakanet är slitstarkt och kan tvättas i 60 grader. Då vi varken har använt kemikalier eller syntetiska fibrer vid framställningen av våra lakan, rekommenderar vi att du använder ett skonsamt och kemikaliefritt tvättmedel till det. På så sätt kan du vara säker på att ditt lakan fortfarande är 100 % ekologiskt. Du kan exempelvis använda våra tvålbär, som är ett till 100 % naturligt tvättmedel.