Klinta – Lilla Massageljus Ek 16h

99kr

med doft av ek!

4 i lager

← Tillbaka

Product Description

Klintas ljus består endast av tre komponenter. Två olika sorters olja och parfym, som är antingen doftolja eller eterisk olja. Oljorna är sojavax och rapsolja. Inga konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater, animaliska ämnen eller någon annan substans är tillsatt.

Doftoljorna och de eteriska oljorna tillverkas i EU och är inte testade på djur. De blandas in i hela ljusmassan (till skillnad från en del andra där de sprayas på ytan av ljuset) och doftar därmed gott och lagom mycket ända ner till sista brinntimmen. I och med att basoljornas smältpunkt är så mycket lägre än petroleumoljornas, så vaporerar parfymen långsammare och bibehåller sina milda dofter bättre.

Veken består av obehandlad bomull. Våra oljor (som utgör ca 95% av ljuset):

Sojavaxen vi använder är certifierad EcoSoya – en sojaprodukt fri från genetiskt modifierade växtmaterial, bekämpningsmedel och herbicider.  EcoSoya sojavax är 100% vegetabilisk och helt fri från petroleum, paraffin och bivax.

Den resterande delen av ljusets massa är rapsolja som egentligen var tänkt för matlagning.  Den odlas antingen i Storbritannien, Danmark eller Polen. Som EU-produkt litar vi på att den är etisk tillverkad, GM-fri och att den inte har rest tusentals kilometer.