Kunskapstavlan Säsongens grönsaker

295kr395kr

Låt oss stolta presentera tavla nr 2 i vår serie för att öka vår kunskap kring miljö och klimat. I samarbete med Naturskyddsföreningen har vi tagit fram tavlan ”Säsongens Grönsaker” som hjälper oss att välja grönsaker efter säsong.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Taggar: , , ,
← Tillbaka

Product Description

Idag importeras mängder av grönsaker till Sverige och fyller diskarna i matvaruaffärerna året runt. Att äta säsongsgrönsaker är inte bara godare och minskar våra matvarukostnader, det minskar även klimatpåverkan.

Med denna på väggen får du en tydlig överblick över våra svenska grönsakers säsong och dessutom en vacker tavla att pryda hemmet med! Den perfekta kökstavlan!

30 kr per såld tavla går oavkortat till Naturskyddsföreningen och deras viktiga arbete!

Vårt mål och mission är att skapa hållbar inredning som du har nytta av. Genom att kombinera just ”nytta med nöje” ger vi kunskapen ett nytt ansikte i hemmet. Kort och gott – vi gör kunskapen till en stilfull del av vardagen. Alla tavlor är producerade på ett ekologiskt premiumpapper, handpräglade och tillverkade i Sverige hos vårt Svanen certifierade tryckeri. Köper du en tavla från Kunskapstavlan® kan du känna dig trygg i att du får en hållbar produkt att hålla kär länge!

Finns i storleken 50 x 70 cm

Tryckt på ett högkvalitativt 200g/m2 matt papper som både är åldersbeständigt och miljömärkt med EU Ecolabel och FSC.
På varje tavla handpräglas ett sigill varav varje tavla blir unik.
Tillverkas i Sverige hos vårt Svanencertifierade tryckeri.