Klean Kanteen Insulated TKWide Twist cap /Straw cap 355ml, heart stripe

379kr

TKWide Twist Cap Skruvlock insulated flaska skapades för att vara funktionell, mångsidig och lätt att ta med sig. Den kan användas som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. Skruvlocket är läckagesäkert med inbyggt sugrör och har en ögla i rostfritt stål som går att fälla ner

1 i lager

Artikelnr: TK Wide borstat stål-2-1-1-1-1 Kategorier: , , Taggar: , , , , ,
← Tillbaka

Product Description

Termosmugg eller bara termos – du väljer! Den här rymmer 355 ml och håller värmen i upp till 11 timmar. TKWide Twist Cap Skruvlock insulated flaska skapades för att vara funktionell, mångsidig och lätt att ta med sig. Den kan användas som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. Skruvlocket är läckagesäkert med inbyggt sugrör och har en ögla i rostfritt stål som går att fälla ner. Du kan bära flaskan i öglan eller tex fästa den i ryggsäcken med en karbinhake. Om du vill att drycken bara ska komma i kontakt med rostfritt stål finns det en isolerad öglekork utan hällfunktion (TKWide Insulated Wide Loop Cap), där insidan är helt i rostfritt stål.

De färgade termosarna är lackerade med ett giftfritt pulverlack.

Varför Klean Kanteen ?

Rundade hörn – gör det svårt för bakterier att få fäste samt förenklar rengöring
BPA-fri och rostfri kork – skräddarsy din Klean Kanteen efter din livsstil med ett brett utbud av lock. Alla korkar är gjorda i BPA-fri polypropylen (#pp5) och det finns även helt rostfria lock för möjligheten till en flaska i 100% rostfritt stål.
Alla Klean Kanteens är 100% återvinningsbara och miljövänliga!
Klean Kanteens varken tar åt sig eller ger ifrån sig smaker. Detta tack vare den 18/8 livsmedelsklassat rostfritt stål som används.
Finns både med enkelvägg och vakuumisolerat!
Alla produkter tillverkas under bra förhållanden och med bra villkor för arbetarna
Livstidsgaranti – Klean Kanteen är gjorda för att hålla en evighet, därför lovar vi dig livstids garanti (med undantag för repor och bucklor)
Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att vi donerar mer än 1% av vår årliga försäljning till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet.
Klean Kanteen är ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Klean Kanteen Insulated TKWide Twist cap /Straw cap 355ml, heart stripe”