Grevinnans Rum Shampo Fresh cotton 500ml

395kr

Stärker hårstråna och är mild mot hårbotten. Denna doft är Fresh Cotton, nytvättad bomull

← Tillbaka

Product Description

Grevinnans eget härliga schampo på förtvålade oljor. Skonsamt för håret, hårbotten, miljön och vår jord. Vi har varsamt gjort ett schampo för att du skall få kunna njuta av nytvättat hår länge. Ta en liten mängd schampo och massera in i blött hår. Skölj ur och upprepa proceduren. Avsluta med vårt balsam som är utsökt och fyllt av härliga vitaminer och mineraler. Stärker hårstråna och är mild mot hårbotten. Denna doft är Fresh Cotton, nytvättad bomull

Grevinnans schampo är gjort så att det vid första tvätten binder upp fett, smuts och orenheter. Vid första tvätten löddrar det inte så mycket för att det just binder upp fettet, smutsen och orenheterna. Vid andra tvättningen blir det mer lödder. Vi har bara äkta handgjort lödder som vi gjort själva. Har du haft styling produkter i ditt hår eller tvättat håret med silikon så tar det lite tid att få bort den beläggningen från håret och hårbotten.

Schampo: INCI:

Ingredients: Aqua, Potassium Olivate*, Potassium Cocoate* Glycerin,  Decyl glucoside, Cocoamidopropyl betain, Potassium Castorate*,, Tocopherol acetate (naturligt E-vitamin), Aloe Vera Barbadensis leaf juice*Glycerin, sodium levulinate, sodium anisate,, Parfum *, Ascorbic acid (C-vitamin)**,Lactic acid**, Citric acid**, Linalool**, Benzyl Benzoate**.

Ekologisk råvara*  Från doft och eterisk olja**

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Grevinnans Rum Shampo Fresh cotton 500ml”