Chokladhavreflarn med Ingefärssmörkräm

15092015-_mg_4133_5627faf59606ee26677b462f16 st
200g smält smör
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
3 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
Fyllning:
200g smör
4 dl florsocker
1 äggula
3 tsk Khoisan Tea Ingefäraextrakhttp://butikpaletti.se/butik/jul/ingefaraextrakt/
1. Blanda ihop alla ingredienser till kakorna och klicka ut önskat antal högar på en plåt med bakplåtspapper.
2. Grädda i 9-10 min i 175 grader. Låt svalna på plåten.
3. Fyllningen: Vispa ihop alla ingredienser på hög effekt i några minuter så det blir en ljus och fluffig fyllning.
4. Bred eller spritsa ett lager fyllning på hälften av dom avsvalnade kakorna och kläm ihop dom två och två.

Kommentera