Produktbeskrivning

till konsument erbjuda ekologiska, genuina SPA och Hudvårdsprodukter av högsta tänkbara kvalitet gjorda på de bästa råvarorna.

Vi på SPRITKULLEN ser hantverket som en konst där kvalité förenas med bästa tänkbara råvaror, vi arbetar med en ständig förnyelse av våra produkter och har i dag drygt 70-talet produkter i vårat sortiment.

Vår Historia
Vi är ett litet företag i HALMSTAD som är beläget i en vacker del av STENHUGGERIET på en plats som heter just SPRITKULLEN. När vi bestämde oss 2010 för att börja tillverka ekologiska Hud & SPA produkter från grunden var det för att vi ville ha full kontroll över våra produkter, det var 1:a steget i prioriteringen. För det 2:a var att alltid att få en bra balans mellan vegetabiliska -och ekologiska eteriska oljor. Och för det 3:de det sista var att tillverkningen skedde för hand. Meningen med våra produkter är att de skall stärka huden och vara återfuktande och fuktighetsbevarande för att göra din hud mjuk och smidig, helt enkelt för att den ska må bra och kännas bättre, vi tycker att du och din hud är värd lite vardagslyx varje dag.

Våra produkter är helt fria från parabener, SLS, mineraloljor samt GMO-råvaror. Vi använder oss inte av palmolja eller konstgjorda ingredienser. Våra produkter är självklart inte testade på djur.

Vi  är noga med från vilka och varifrån våra råvaror kommer. vi köper in de bästa råvarorna till våra produkter därför att vi anser att du som användare är värd bara det bästa och renaste vegetabiliska och ekologiska certifierade oljorna.

Alla våra flaskor och burkar kan man lämna till återvinning.
Våra glasburkar kan man såklart återbruka efter man diskat dem väl, många av våra kunder samlar och använder dem till sylt och inläggningar. Ja, allt möjligt och det var liksom vår tanke bakom våra lufttäta glasburkar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Spritkullen hudkräm citrongräs”