1828013075 1 mini rodini swallows sporty swimsuit green
1828013075 2 mini rodini swallows sporty swimsuit green

Mini Rodini SWALLOWS SPORTY SWIMSUIT GREEN

449kr

Grön baddräkt med korslagda axelband och printade svalor. Tyget skyddar mot solens strålar med högsta möjliga UV-skyddsfaktor, UPF 50+.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , , , Taggar: , ,
← Tillbaka

Product Description

Swallows Sportig Baddräkt

 

Grön baddräkt med korslagda axelband och printade svalor. Tyget skyddar mot solens strålar med högsta möjliga UV-skyddsfaktor, UPF 50+.

 

  • 78 % återvunnen polyamid, 22 % elastan
  • UPF 50+
  • GRS-certifierad
  • Tillverkad i Turkiet

Varje år hamnar 600 000 ton fisknät i världshaven där delfiner, sälar och mindre fiskar fastnar. De här övergivna näten driver med de starka strömmarna och skrapar sönder världshavens havsbottnar och korallrev som är livsnödvändiga för både havens och människans hälsa och fortlevnad.

 

Tyget som använts vid tillverkningen av den här baddräkten är gjort av 78 % återvunnen polyamid som tillverkats av framför allt övergivna fisknät, gamla mattor och produktionsspill – vilket gör denna hållbara baddräkt en del av processen som bidrar till att världshaven rensas upp.

 

Baddräkten är GRS-certifierad vilket försäkrar att den består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mini Rodini SWALLOWS SPORTY SWIMSUIT GREEN”