Product Description

Junior socka i kammad ekologisk bomull med en svart panda med hatt under foten.

Blå juniorstrumpor i kammad ekologisk bomull med Mini Rodinis klassiska panda i hög svart hatt under vardera foten. Strumporna har resår vid ankeln för att sitta ordentligt på plats.

  • Juniorstrumporna finns i storlek 24/27 – 32/35. Letar du efter mindre storlekar hittar du det när du söker efter babystrumpor.
  • Färg: Gul, rosa, off-white eller blå
  • Material: 80 % ekologisk bomull, 18 % polyamid, 2 % elastan
  • Produktion: Tillverkade i Turkiet

Dessa strumpor är GOTS-certifierade vilket innebär att de måste innehålla minst 70-95 % ekologiska fibrer. GOTS är den strängaste certifieringen för ekologiska material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av bland annat kemikaliehantering, löner och arbetsvillkor för alla inblandade i hela produktionskedjan, från odling till färdig produkt. Mini Rodinis GOTS-certifierade produkter innehåller i princip alltid minst 95 % ekologiska fibrer. Eftersom vi sysslar med barnkläder tycker vi självklart att kontroller av kemikalier och ett långsiktigt hållbarhetstänkande är extra viktigt.

Vi arbetar med bekväma, mångsidiga och hållbara material som är slitstarka och håller hög kvalitet. Det är mycket viktigt att vi använder både material och metoder som har en låg inverkan på miljö och dig som slutkonsument. Vi undviker därför att använda skadliga kemikalier och giftiga ämnen så mycket som möjligt i vår produktion. Du kan läsa mer specifikt hur vi arbetar med hållbarhet på vår CSR-sida, där vi samlar och fyller på med all information.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Mini Rodini Panda Jr Sock Blue”