SAMSUNG CSC

me&friends feng shui water

150kr

Innehåll: 100 % rent sojavax och ljuvliga milda doftoljor/eteriska oljor i mix. 35 H brinntid

Doft feng shui water

← Tillbaka

Product Description

Innehåll: 100 % rent sojavax och ljuvliga milda doftoljor/eteriska oljor i mix. 35 H brinntid

Doft feng shui water

Rent hantverk från Österlen.

Kommer i vackert retroglas med lock. När ljuset är uppbrunnet diskar du bara ur ljusresterna och använder glaset till marmelader och såser. Eller varför inte till en smarrig latte?!

Sojavax är en ren naturprodukt från den amerikanska landsbygden. Den försörjer många lantbrukarfamiljer och bidrar till att vi inte skövlar palmer och skogar i djungeln och dessutom till en renare miljö utan att avge giftigheter.

Den snarare smälter än brinner ner.  me & friends fina ekologiska sojavaxljus brinner så lugnt och vackert och ger ifrån sig en mjuk fin väl avvägd doft.
Brinntid: Över40 timmar.
Kommer i vackert återvinningsglas i storlek M med fin tofs från Marocko. När ljuset är uppbrunnet diskar du bara ur ljusresterna och använder glaset till goda drickor!

me & friends collection:
Arbetar med  förnyelsebara naturliga råvaror som sojavax, olivolja, mandelolja, aprikoskärnolja, riskliolja, arganolja, solrosolja, sheasmör, tistelolja, kallpressade eteriska oljor och doftoljor med parfymämnen. Ingen av råvarorna är testade på djur.

Grundämnena i produkterna är dessutom klassade som livsmedel och me&friends använder aldrig produkter som skövlar vår värld eller utnyttjar våra medmänniskor. Snarare tvärtom.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “me&friends feng shui water”