Product Description

PICASSO är ett litet konstverk. Den enkla, tidlösa designen gör stickad grå wrap-jacka till en favorit vintertröja, för både barn och föräldrar. PICASSO-kappa-kofta med en v-ringöppning och långa ärmar. Den snygga babyklädda jackan i varm grå är tillverkad av 100% naturlig organisk bomull; Garnet är också GOTS-certifierat. Något miljömedvetna föräldrar kommer att kunna uppskatta. Och vi jobbar naturligtvis i nära samarbete med våra leverantörer. Så Sense Organics barnkläder kan bäras med gott samvete och en bra känsla genom och genom.
Den ekologiska bomullstriven jackan har en bekväm passform och tack vare den praktiska stora v-nackdefinitionen, är den klassiska babystickad jackan P. PICASSO väldigt enkel att sätta på och lätt ta av igen. Den lilla knappen på knapptrycksdetalj ser inte bara bra ut, det underlättar också okomplicerat förband. När du bygger upp din bebis första garderob, kan du aldrig ha för många kardborrer, faktiskt.

Perfekt för lager över t-shirts, rompers och toppar, är denna unisex jacka gjord för både pojkar och tjejer. PICASSO baby wrap jacka gör en underbar gåva för varje minnesvärd första babyens outfit.

Art nr. 1721771