Product Description

Rosa klänning i ekologisk bomull med ett heltäckande print med en rävfamilj. Klänningen har en låg midja med klockad kjol och halvlånga ärmar som går strax under armbågen. Notera att armlängden kan variera beroende på barnets längd.

● Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett

● Storlek 56/62-68/74 har tryckknappar på axeln för enklare påklädning

● 95 % ekologisk bomull, 5 % elastan

● GOTS-certifierad

● Tillverkad i Turkiet Klänningen är tillverkad hos en leverantör där Mini Rodini har implementerat ett projekt med levnadslöner. Istället för att bara betala ut minimilöner, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här klänningen är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.